Om Os

Blog om

 Trægulve. Afslibning-afhøvling-Lud-Lak-Olie behandling

 

Dette er en blog som tager udgangspunkt i det gode håndværk. I dag er konkurrencen så hård, at det oftes kun er marginale forskelle, som der er på de priser som de forskellige gulvafslibere tager for det udførte arbejde. 

Det er meget vigtigt at gøre sig nogle overvejelser inden man begynder på et projekt som vedrører afslibning og afhøvling af trægulve. 

De bedste gulvafslibere kan hurtig vurdere samt teste, hvor meget det er nødvendigt at afhøvle, af de pågældende trægulve. Det er meget vigtigt at man ikke afsliber mere end højst nødvendigt. Man risikere hurtigt at minimere 10-15 år af levetiden på sit pågældende trægulv ved enten at gøre det selv, eller at vælge en håndværker som ikke er specialiceret i at afslibe trægulve.

Gør det selv folket som prøver at udfører gulvafslibning af sit eget trægulv har ofte ikke en chance da det udstyr som de har lejet ikke er ordentligt vedligeholdt. Er udstyret ikke 100 procent eftertjekket hver gang ( hvilket ofte er efter intervaller) så vil selv den bedste gulvafsliber ikke have en chance med det 

 Man risikere også hvis man ikke vælger en erfarren gulvafsliber, som aggere professionelt at ødelægge et trægulv da man har erfarringen for at vurdere hvad der er forsvarligt at gøre i forholdt til det pågældende trægulv.

Vælg den gulvafsliber som du føler dig mest fortrolig med og kig ikke kun efter prisen, da det tit er et tegn på der bliver sprunget over hvor gærdet er lavest. Oftes på bekostning af at man enten får besøg af en håndværker man ikke kan forstå, eller man risikere at stå med et trægulv, som får en markant kortere levetid og derved bliver væsentligt dyrer i længden.

 

 

 

 

Please publish modules in offcanvas position.