Gulvafslibning

 Gulvafslibning udføres af professionelle gulvslibere primært i Jylland og Fyn. Gulvafslibning er ikke blot gulvafslibning.

 

Hvorfor Gulvafslibning i Jylland og på fyn

Mange har igennem tiden forsøgt sig med at udføre gulvafslibning i Jylland og på Fyn hjemme hos sig selv. Det er bestemt ikke umuligt men i rigtig mange tilfælde går det ofte meget galt når man udføre gulvafslibning i hjemmet. I nogen tilfælde er det en handymand som har besluttet sig for at afslibe sit trægulv selv, og i andre tilfælde er det simpelthen et spørgsmål om økonomi, at man vælger at udføre gulvafslibning hjemme hos sig selv. Fælles for dem er at de er nød til at leje deres udstyr i forbindelse med gulvafslibning, hos en tømmerhandel og lignende, men ofte er projektet dømt til at mislykkedes. Selv ikke en professionel gulvsliber vil have en chance hvis hans udstyr ikke er 100 procent i orden. Forskellen er ofte at han opdager der er noget galt, imens private som udfører det selv sagtens kan risikere at ødelægge deres trægulv i forbindelse med gulvafslibning i hjemmet.

 

Dette skyldes at bla. At det er begrænset hvor mange gange man kan afslibe et trægulv. Dels kan der være så lidt træ tilbage at gulvafslibning af gulvet vil være direkte uansvarligt da gulvet vil flække. Den største kilde til et mislykket forsøg i hjemmet er faktisk at man bruger noget udstyr som er dårligt vedligeholdt, til gulvafslibning.

 

Gulvafslibning udført af gulvsliber.

 

Ved gulvafslibning udført af gulvsliber får man en stor erfaring samt de bedst testede produkter på markedet, ind i sit hjem. Det er utroligt vigtigt at man kan vurdere hvor meget man skal høvle af trægulvet i forbindelse med gulvafslibning. For lidt så vil gulvet være meget ujævnt. For meget kan man risikere at flække, trægulvet så det går i stykker. Samtidig risikere man, at ved at have taget for meget af trægulvet at det ikke vil blive muligt senere at afslibe gulvet på et andet tidspunkt. Gulvafslibning er både hårdt for gulvet samt kan støve utrolig meget. Hos Johns Gulvafslibning udføre vi støvfri gulvafslibning når vi udføre gulvafslibning. Bruger man noget lejet udstyr er det utrolig vigtigt at man husker at skærme alt til da støvet som ofte kan være mikrostøv vil være overalt, og kræver en ordentlig gang hovedrengøring efter at man har udført gulvafslibning hos sig selv.

 

John´s Gulvafslibning

 

Hos John´s Gulvafslibning arbejder vi udelukket med støvfri gulvafslibning, dels fordi det giver et markant bedre arbejdsmiljø, samt at det også medføre et bedre indeklima efterfølgende når man har fået udført gulvafslibning af os. Støv og støj har i mange år været de største gener i forbindelse med gulvafslibning. Støvet er både et gene når man udføre gulvafslibningen og efterfølgende kan det være i lokalet samt tilstødende lokaler i lang tid med mindre man har investeret i professionelt udstyr til gulvafslibning. Skal det være støvfrit kræver det yderligere investeringer samt markante ændringer af procedure som tager lang tid at lære.

John´s Gulvafslibning
Skolegade 15 , 101
6000 Kolding
21277244
CVR 26536790
john@johnsgulvafslibning.dk

  

Byer vi har udført gulvafslibning og gulvafhøvling, samt behandlet med lud-lak eller olie

 

Afslibning Aalborg Hjarup Varde  
Afhøvling Billund Helle Veerst  
Trægulv Blåbjerg Holdsted Vejen  
Gulv Blåvandshuk Hørning Vejle  
Pris Bramming Jelling Vojens  
Afhøvling af Brædstrup Kolding Ølgod  
Afslib Brørup København Århus  
Gulvafslibning Børkop Lunderskov    
pris gulvafslibning Christiansfeld Middelfart    
Ejby Nørre Rangstrup    
Esbjerg Nørre Aaby    
Egtved Odense    
Fredericia Ribe    
Galten Rødding    
  Sdr Bjert    
Geesten Skanderborg    
Give Tørring    
Gram Uldum    
Haderslev Vamdrup